Arkiv

Sök

tisdag 20 mars 2012

20:58

Tjobre! Här kommer dagens första livstecken från min sida. Har suttit en stund och försökt komma på hur denna tisdag har varit, men jag kan inte komma på något passande ord. Den var ganska grå i början, sedan kände man att det blåste ganska varma vindar och då blev humöret något gladare. Började skoldagen med att få en ganska enkel uppgift som jag gjorde klart och skickade in på lektionen och sedan fortsatte den med samhällskunskap på vilken jag arbetade på efter min "uppsats-planering".

Till lunch var det korv och bröd och makaroner, det var gott. På håltimman efter lunch gick vi en liten promenad bort till biblioteket och sedan var det dags för matte. Som tur var förstod jag allt vi gick igenom och det gick ganska snabbt och lätt att räkna igenom avsnittet. Ännu en håltimme fördrevs med lite chillande i soffan, en kaka och annat sådant. På SOMS var det en kvinna från integrationsenheten och pratade om sitt jobb. (...) Jag har väl vart med om roligare föreläsningar om vi säger så...!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar