Arkiv

Sök

lördag 25 februari 2012

VET ATT NI SAKNAT MIG

Klockan är 02:07, jag undrar varför jag är vaken och det undrar nog ni med. Faktum är att jag råkade hamna på youtube förut och tittade på centralskolan-avsnitt och grät av skratt och sedan kom jag in på Robins-klipp också så nu har jag skrattat och fnittrat så mycket att jag har ont i magen. Men det var skönt, länge sen jag skrattade så mycket åt något så dumt som det HÄR klippet t.ex. Har sparat det bland mina bokmärken nu, så att jag kan titta på det nästa gång jag behöver muntras upp, hehe. 

Den här veckan har praktiskt taget varit helt värdelös ur bloggsynpunkt, men nu när praktiken är klar ska det bli ändring på den saken (när jag är i skolan har jag ju åtminstone med mig datorn dit varje dag liksom...) Vad har jag mer gjort denna fredagskväll? Jag har läst de sista 79 sidorna i Wuthering Heights, skrivit en 1091 ord lång book review på 2 timmar och lämnat in den, 48 minuter innan deadline. Så: JAG ÄR BÄST, godnatt!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar