Arkiv

Sök

söndag 26 februari 2012

SJUK...

Har legat i sängen hela dagen och försökt vila, eftersom jag inte kunde sova någonting i natt. Tror jag hade feber för jag låg och vände och vred på mig och det var så sjukt varmt. Huvudvärk och halsont hade jag också. Vid 08:00 imorse vaknade jag och var tvungen att öppna fönstret för att kunna sova åtminstone några timmar. Mensvärk har jag också lyckats pricka in att få just idag, så denna söndag är inte särskilt produktiv. Varvar att titta på gossip girl med att sova och just nu försöker jag trycka i mig lite blåbärssoppa och smörgåsrån.

Det halsonda har nästan försvunnit i alla fall och jag antar att jag blivit sjuk för att jag sovit för lite det senaste och stressat rätt mycket. Jaja, ska återgå till att ta det lugnt, vi hörs! 


1 kommentar: