Arkiv

Sök

torsdag 16 februari 2012

SÄSONG 4 AVKLARAD

Well, yes, ni kan vara stolta över mig. Den här veckans stora uppdrag (förutom tulpanerna dåra) har lyckats och jag har tittat klart på hela säsong 4 av gossip girl. Nu är bara frågan om jag ska se första avsnittet av säsong 5, eller gå och lägga mig?!?!?! Jättebra fråga! 

Imorgon bitti åker jag till Sälen för att försöka få bort, åtminstone lite lite av den lilla ledsamma känslan jag har av att inte befinna mig i Österrike just nu. Så ja, några dagar i backen, med förhoppningsvis lite sol och många fina åk. Inte helt fel va?! 

Har dock en lång bilresa att "se fram emot" imorgon och med träningsvärken jag kommer ha så lär det inte bli en rolig upplevelse. Har nämligen kört dubbla träningspass idag... (paus för chock och återhämtning) Var först med Lovisa och utövade Latin Moves (vilket förövrigt var roligt men rätt svårt) och sedan mötte jag upp Hannah och äntrade spinningsalen. Japp, helt insane, men är det sportlov så får man väl passa på att röra på sig. (Så att man kan sitta still och äta godis resten av året med gott samvete!)

Jaha, så det var väl ungefär det jag gjort idag. Tittat på gossip girl och tränat. Om vi inte hörs under min fjällsvistelse, så kommer jag hem redan på söndag och då kan ni säkert vänta er åtminstone några små foton. Xoxo,

Er älskade bloggerska AgnesInga kommentarer:

Skicka en kommentar