Arkiv

Sök

söndag 26 februari 2012

RECENSION #mel2012

Charlotte Perrelli - The Girl: Vilken show hon bjöd på! Det märks ju att hon är artist och att hon kan sin sak. Jag tyckte helt enkelt att hon var riktigt proffsig och jag tycker att hon skulle gått vidare istället för Danny. Låten var bra, men jag tror man behöver lyssna på den några gånger innan man kan säga om man gillar den eller inte. Jag tror dock att jag gillar den!

OPA! - Allting blir bra igen: Jaa, vad ska man säga?! Grekiskinspirerad musik är väl trevligt, men det var inte konstigt att den inte gick vidare. Det är helt enkelt inte vad svenska folket vill ha och jag hänger nog också på på den linjen. Kommer dock knappt ihåg hur låten gick, men det brukar vara ett dåligt tecken.

Dynazty - Land of Broken Dreams: Den här var värd sin plats till andra chansen, jag tycker den var helt okej och ja, så mycket mer att säga om den har jag inte.

Lotta Engberg och Christer Sjögren - Don't Let Me Down: Ja, alltså jag har aldrig i hela mitt liv varit något fan av Christer Sjögren, så det gör ju sitt till när jag ska ha en åsikt om detta bidrag. Lotta Engberg har jag inget emot, men hela detta bidrag kändes väldigt gammalt på något sätt. Det kändes som att man hört låten förut och den blev på något vis lite tråkig. Den här var dock en stor favorit hos mamma och pappa...

Hanna Lindblad - Goosebumps: En svängig, discodänga med härliga neonfärger och massvis av glädje. Jag blev glad av detta bidrag, men jag tyckte inte att det behövde gå vidare. Trots att det var bra var det ingen favorit.

Axel Algmark - Kyss mig: Här snackar vi istället favorit!!! Åh, vad jag älskade detta bidrag, blev lite småkär i Axel och höll tummarna för att det skulle gå mycket bättre än vad det gjorde. Många snackar om att det var en kopia av Håkan Hellström, men jag som aldrig tyckt om honom tycker att Axel gjorde detta mycket mycket bra!

Lisa Miskovsky - Why Start A Fire: Åååh här kom min andra favorit. Henne gick det dock mycket bättre för än för Axel, men det var väntat. Lisa framförde detta bidrag med enorm proffsighet och hon var så söt, så söt. Heja heja!

Danny Saucedo - Amazing: Hmmmmmmmm, alltså.... Jag tycker ju verkligen inte om denna kille. Faktum är att jag byggt upp ett stort ogillande under många år och sådant är ju svårt att bli av med. Jag försökte verkligen lyssna på låten och känna efter om jag tyckte att den var bra, även om det var just Danny som framförde den, men jag tyckte inte särskilt mycket om den. Den var ok, men inte bättre än så.

OCH NU VAR ALLTSÅ DELTÄVLINGARNA ÖVER OCH DET ÄR DAGS FÖR ANDRA CHANSEN NÄSTA VECKA. SITTER OCH FUNDERAR PÅ VARFÖR I HELA VÄRLDEN DE INTE KAN GÖRA SOM DE GJORDE FÖRR OCH HA ANDRA CHANSEN OCH FINALEN UNDER SAMMA VECKA... NU BLIR DET JU BARA ÄNNU MER UTDRAGET (OM DET ENS ÄR MÖJLIGT...)


1 kommentar:

  1. Det är bra att de inte har det under samma vecka, då missade man det bara. Duellerna förstör dock det hela lite.

    SvaraRadera