Arkiv

Sök

söndag 19 februari 2012

RECENSION #mel2012

Ja, eftersom jag inte var hemma och kunde umgås med min dator under lördagskvällen blev det ju ingen recension av den tredje deltävlingen av melodifestivalen. Förmodligen bryr ni er inte så mycket om det, men jag tyckte det var kul att recensera så jag är lite ledsen i ögat faktiskt. Har funderat på om jag ska skriva den i efterskott, typ nu, men kommit fram till att gårdagens startfält ändå inte var så mycket att hänga i granen. Jag tyckte att Molly Sandén var snyggast och hon var nog bäst också, fastän jag tyckte hon hade lite otydligt uttal i vissa delar av sången. Tyckte även om Youngblood och tyckte inte alls om Björn Ranelid. Tyckte inte att han var värd platsen i finalen överhuvudtaget. Så, det var den lilla recensionen! Hej!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar