Arkiv

Sök

tisdag 21 februari 2012

INRE STRESS

Okej! Jag tänkte fatta mig kort men har precis ordbajsat ur mig en tvåsidors SOMS-uppgift så det finns risk att detta inlägg får spår av det. Inte SOMS alltså, det har jag släppt för länge sen (5 minuter), men orden. Jag skulle vilja utse mig själv till mästaren av ordbajs, jag är grym på omskrivningar och på att använda många långa ord i en mening som man egentligen skulle kunna uttrycka på 3-4 små korta ord. Där ser ni, det hade räckt med "jag är bra på att använda många ord för att beskriva saker" för att ni skulle förstå det där....

Jaja, åter till ämnet. Inre stress. Jag har nu nästan lämnat anhalten "ängslighet och gråtmildhet" och istället tagit mig vidare mot "den inre stressigheten". Jag har svårt för att sitta still och bara göra en sak åt gången, samtidigt som det är det enda jag vill göra. Eller ja, det enda jag vill göra är att ligga i soffan och titta på serier. För att glömma mig själv, omvärlden och alla måsten. Jag brukar ofta ha de närmaste dagarna som en liten kalender i mitt inre, där jag kan få en känsla av hur de ska vara. Förra söndagen exempelvis, såg först ut som ett stort höghus som tornade upp sig, men sedan skrev jag klart en av SOMS-uppgifterna och så planade det ut lite igen.

Lovet som varit tillät jag inte mig själv att tänka så mycket, så fort det blev en tyst stund satte jag igång en sommarpratare och hade sällskap de närmaste 50 minuterna. Och den vecka vi är inne på nu, vecka 8, känns miiiiilslång. Nu har jag skrivit klart och lämnat in den andra SOMS-uppgiften också, men på grund av engelskauppgiften tills på fredag har jag fortfarande en liten ond känsla i magen. 

Det värsta med det här är inte att jag har mycket att göra och inte har satt igång i tid (framförhållning is GOOD, jag får skylla mig själv osv). Nej, det värsta är att allt känns långt och utdraget för att jag inte kan se någon ledig tid på min lilla näthinne-kalender. Jag njöt av sportlovet som jag aldrig njutit av ett lov förut och jag längtar efter helg som aldrig förr. Men jag vet att helgen bara kommer behöva innehålla historia-plugg... Drömmer även mardrömmar. Och jag drömmar ALDRIG mardrömmar!

SÅ: vart fan är jag på väg??????

((Så som jag beskriver det här tror ni väl att jag håller på att bli normal..... Bevare mig väl... ))

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar