Arkiv

Sök

tisdag 28 februari 2012

INFLUENSA

Hejhej från en sjuk tjej!

Jag ligger hemma i min säng och hostar idag. Igår gick jag och lade mig vid 17:30 för att bara vila en stund, men kort därpå bytte jag om till pyjamas och kröp in under täcket istället. Lyssnade på två sommarprogram innan jag somnade och sedan sov jag hela natten och vaknade vid 05:30 för att jag var törstig och sedan sov jag några timmar till efter att ha druckit. 

Det är den fantastiskt mysiga influensan som slagit rot i mig, med feber, hosta och ont i halsen. Idag ska jag fortsätta knapra halstabletter och dricka te så ska vi se att jag är redo för skola imorgon igen. Men en vilodag är ju inte fel, bättre att vila och bygga upp immunförsvaret en dag än att gå omkring ännu längre och känna sig lite halvsjuk! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar