Arkiv

Sök

lördag 25 februari 2012

GO MÖRA

Godmorgon! Det är lördag och jag gick upp vid halv 12 och käkade macka och oboy till frukost. Nu är det snart dags för lunch också, skönt att avklara alla sådana mat-saker inom en timme ungefär så här, så slipper man tänka på det sedan...

Idag har jag på planerna att impregnera mina nya boots, kanske få tillbaka mitt alldeles egna rum, gå en promenad i det (halv)fina vädret (hoppas det spricker upp liiiite till) och ikväll blir det mellon. Just nu har pappa lyckats få igång Danny-låtar här i köket och vi kan väl säga som så att det finns ingen jag avskyr mer än Danny i dessa sammanhang. Han är divig och han är inte snygg. SÅ om ni är sådana där som tycker om honom och hejar på honom i kvällens deltävling, så kan jag förvarna om att jag förmodligen kommer dissa honom en aning i kvällens recension. Så ni kan ju hoppa över just den delen då! :)

En dusch ska jag nog hinna med också....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar