Arkiv

Sök

torsdag 23 februari 2012

EN HISTORISK DAG (eller?)

God kväll mina kära vänner! Antar att ni tröttnat på att läsa om inre stress varje gång ni klickar er in här?! Hehe. Så nu jag tänkte tala om för er vad jag har gjort idag.

Vid 07:30 ringde min väckarklocka i morse och ungefär en kvart senare masade jag mig upp ur sängen. Var trött nåt så in i bomben och det har jag fortsatt vara hela dagen. Blev lite piggare när jag tittade ut genom fönstret och insåg att det var strålande solsken, plusgrader och riktigt härligt vårväder. Det första pappa sa när jag kom upp var "Nu har vi fått en dotter, hela svenska folket har fått en dotter!" Och visst är det roligt med en ny liten prinsessa! Åt frukost, hoppade i kläderna och gick iväg till jobbet. Mellan 08:30-15:15 ungefär hängde jag på dagis idag och myste med alla de små och sedan gick jag hem och åt mellanmål. (I form av 8 kanelgifflar, hallonsoda och chokladtryffel, hehehe)

Sedan umgicks jag lite med min dator och tog igen lite bloggar och andra sociala medier. Tittade även på ett avsnitt GG. Efter middagen gick jag ner och la mig i min säng och läste Wuthering Heights. Den bok jag läser i engelskan som jag ska lämna in bokrecension på imorgon kväll alltså. Hade ungefär 200 sidor kvar när jag började läsa och nu har jag bara 79, men det tog också hela min kväll. (Visserligen somnade jag med jämna mellanrum också...) Så nu vet ni vad jag har att göra imorgon eftermiddag också, kul va?!

Japp, och nu sitter jag här och har precis druckit en kopp te för att slappna av lite. Ja, inte för att det är så stressande att ligga och läsa bok en hel kväll, utan för att jag kände för det helt enkelt. Har nästan känt mig lite febertung nu under kvällen, men jag antar att det bara är tröttheten. Ska sova hela helgen!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar