Arkiv

Sök

söndag 22 januari 2012

VART ÄR MITT LYPSYL?

Chacha! Söndag och jag är förhållandevis pigg och glad för att vara mitt i söndagsångesten. Är bara så himla lycklig över att jag hade min fest i fredags och inte igår för hade inte orkat med städning och sådant idag. Nej, idag räcker det med att jag seriöst måste ta tag i religionen. Alltså på riktigt den här gången, inte bara sådär fjösigt som jag gjort de senaste gångerna då jag bara satt mig med mina häften, strukit över lite och gjort lite anteckningar. Visserligen var jag ju tvungen att göra det först, för att nu kunna ta tag i uppsatsen på riktigt, men ändå.

Funderar lite på att gå ut i snön först dock, innan den smälter bort igen liksom. Och så måste jag leta upp min bok som jag ska läsa i SOMS, för jag vet inte riktigt vart jag har lagt den och det är ju inte så bra. Menmen, hörs laterrr!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar