Arkiv

Sök

söndag 11 december 2011

StÖrAnDe

Söndag. Har suttit i flera minuter och bara stirrat ut i tomma intet, vet inte vad jag vill få sagt och det stör mig. Har spelat tennis, bakat pepparkakor, ätit kinamat, tittat på julkalendern, lyssnat på julmusik, skypat med pappa, ätit potatisgratäng och nu mår jag lite lätt illa. Vet inte varför och det stör mig. Har en engelskaredovisning imorgon som jag inte vill ha och hela den kommande veckan är rätt fullspäckad. Kanske därför jag mår illa?!?!?! Orkar inte med folk som inte förstår och förstår inte folk som inte orkar. Varför desinfekterar man nålen innan den dödliga injektionen? Utan rättvisa, vad är vi? Skulle kunna skriva flera sidor med bara babbel, babbel babbel. Vill åka skridskor också, det är roligt. Men det är inte is och det stör mig. Vart tog snön vägen? Och jag börjar nästan gråta för att jag så gärna vill åka till Östersund på jullovet och umgås med mina fina. Men jag har inte tid/råd och det stör mig. Stör mig. 
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar