Arkiv

Sök

onsdag 7 december 2011

rosiga kinder och solsken i blick

Hej! Vet inte riktigt vad som flög i mig, men vips hade jag följt med mamma på aerobics och nu sitter jag här igen nytränad och nyduschad. Dålig ovana i alla fall, det där med att duscha så himla ofta. Har duschat två gånger idag. Inte helt ok, men jag ska ta igen det på jullovet. 

Mamma håller på och gör fudge och jag tog nyss ett stort steg och beslöt mig för att INTE åka till Östersund på jullovet för att träffa mina finafinafina vänner från språkresan, utan skjuta fram det till nästa lov i stället. Det tog emot, men det fick inte riktigt plats i min budget så tyvärr. 

Nu ska jag snart kolla ikapp dagens avsnitt av julkalendern och hoppas på att fudgen är klar snart. Hoppas ni har en fin kväll!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar