Arkiv

Sök

fredag 2 december 2011

Oh oh åh, oh oh åh


Idag har jag på mig skjorteliskjorta, vars krage jag har plattat med plattång istället för att använda strykjärn. Kreativ, javisst. Jag har skrivit rent historiaanteckningar, tittat på julkalendern (som är bra), ätit tårta som det bjöds på i skolan (2 bitar, haha) och försökt jobba lite med engelskan. Jag har ätit chorizokorv till lunch och när jag kom hem städade jag hela huset. Tog ungefär 2 timmar, men nu är det rent nåt så jävulskt. Sedan hamnade jag i mitt lilla soffhörn igen (funderar på att ge er en guidad tur någon dag) och nu har mamma lagat middag. Ska käkelikäka och sedan ska jag till Sofia på glöggmingel.

Glömmer av skolstressen för en kväll och dricker glögg i stället, inte helfel nej!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar