Arkiv

Sök

fredag 9 december 2011

Och värmen blir mer värd i storm.

Var hämtar man inspiration när allt bara känns tungt? Tomt? När det är mörkt när man går till skolan och mörkt när man går hem. När regnet envisas med att smattra mot rutan från morgon till kväll. När chokladtryffeln tar slut och man vill ha mer. När skolan känns himla mysig, men ändå jobbig, när att-göra-listan aldrig tar slut och när man känner sig så sjukt desperat och tråkig när man sitter där och klickar på "uppdatera" på facebook om och om igen. På en fredagkväll?!

När man inte är en av de som tittat på idol hela hösten, och verkligen inte bryr sig om vem av Robin och Amanda som vinner?! När man tittar ändå och hela tiden känner för att göra något vettigt istället. Men vad? Fan? Ska jag göra? Läser böcker, lyssnar, tar in. Ska va med i P1 imorgon. Som publik. Känner för att skrika men vet att det skulle låta falskt.
Låter bli. 

Firar med att tänka på att imorgon är det exakt 13 månader kvar tills jag fyller 18. Oturssiffra i och för sig, men äsch. Undrar vad som skulle hända om inbjudningarna till Nobelmiddagen försvann i posten? Vill att något ska hända. Men vad?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar