Arkiv

Sök

måndag 12 december 2011

Nästa år ska jag va med i lussebandyn

Har gjort dagens goda gärning och lyft saker som ingen annan i familjen klarade av att bära. Viljestyrkan är det inge fel på i alla fall. Känns bra att mormor gick igenom innehållet i vår soffa (det vill säga där jag bor, hehe) och hittade 4 cardigans, en bikini, hårborste, linne och ofantligt mycket dator/mobil/kamerasladdar och hårgrejer. Hehe. Har ju letat efter hårborsten. :)))))))

Nu är klockan jättemycket. Imorse försov jag mig och det var visserligen rätt skönt att sova lite extra länge, men läraren kanske inte uppskattade min frånvaro från lektionen riktigt... Imorgon tänkte jag skriva att jag börjar 12:20 som vanligt på tisdagar, men sedan kom jag på att det är ju luciatåg och DET vill jag faktiskt se. Så jag får väl gå upp tidigt istället dåra. Men det gör väl inget, då hinner jag se julkalendern också. Grymt!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar