Arkiv

Sök

måndag 19 december 2011

Meddelande.

Har ägnat ytterligare lite tid av denna kväll åt presentinslagning, men nu är jag nog snart klar i alla fall. Har två klappar kvar att inhandla och en kvar att slå in som ligger här hemma. Men det är ju rätt trevligt att stå vid matbordet med massor av tomtemönstrade papper och metervis med rött och grönt presentsnöre. Så jag klagar inte. Sprider hellre ut det på flera dagar och gör det i lugn och ro, än hetspaketerar på en dag och så blir allt fult och medelmåttigt. Så brukar jag göra nämligen, och det har aldrig någonsin blivit bra.

Men detta år, ja då låter jag det ta sin lilla tid och ni ser ju hur fint det blir då:

Dessutom, till alla er som krånglar med "moderiktiga" inslagspapper och minimalistiska inslagningar vill jag bara säga NEJ! Ös på med värme, kärlek, tomtar, snören och klistermärken så ska ni se att det också blir en himla mysig jul. Japp, bara det jag ville säga egentligen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar