Arkiv

Sök

lördag 3 december 2011

Jag vill göra fel och erkänna de

Alltså, jag tänkte gå och lägga mig nu faktiskt. Är ju så sjuuuukt trött och dessutom gör jag verkligen inget vettigt överhuvudtaget. Imorgon tror jag vi ska ha visning av mitt soffhörn här i bloggen. Missa inte. Dessutom kanske det dyker upp lite mer foton från Stockholm och möjligtvis video och bilder från baletten. Morgondagen får utvisa. Förhoppningsvis hörs vi i alla fall. 

Det är andra advent imorgon också, ifall ni missat det. 

Älskar denna dryga attityd man tar på sig när man är lite för trött för att sitta och skriva texter på internet. Älskar bloggen. Tycker det är så mysigt att gå in på min egen blogg, troligtvis beror det på att jag möts av bilder på mig själv och choco pops. Vad kan gå fel i den kombinationen liksom? Funderar på vart 17 jag ska julpynta i år?!! Pappa har ju tagit över mitt rum dåra (vilket är anledningen till att jag överhuvudtaget skapat mig ett eget soffhörn) så där får jag inte härja fritt... Kanske kan pynta i garaget eller nåt.

Tankarna går överstyr, jag orkar inte med mig själv längre så jag skuttar ner i källaren och nattar mig med en bok av Amanda Svensson som jag fått låna av Linnea. Tack, hej!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar