Arkiv

Sök

torsdag 15 december 2011

JAG KAN DET MESTA :D :D :D

HEJ! Denna dag har varit så otroligt lång, var i skolan vid 08:00, insåg att läraren inte skulle komma förrän 9. Spelade Achtung die Kurve och gjorde lite tysk grammatik i väntan, och sedan spelade jag och två tjejer in ett tyskt TV-program om svensk jul. Det var roligt, men jag pratade med mörk röst och har haft ont i halsen sedan dess... Efteråt var det svenska, då jag och Annika skrev klart och skickade in vårt reportage. Vill ni veta mer om detta tycker jag ni ska hänga HÄR litegrann, det är nämligen en himla fin sida som alla borde besöka någon gång om dagen ungefär.

Efter svenskan åt vi lunch, och sedan väntade föreläsning med Annika Östberg. Den var jättebra och väldigt intressant! Efteråt hade vi historia, men eftersom vi håller på med att läsa på inför prov fick man göra det på valfritt ställe, så jag valde att åka hem istället. Kom hem vid 16, och vid 17 skulle jag befinna mig hos mina små kusiner för barnpassning. Där har jag alltså hängt från 17-22:30 ungefär, men eftersom de små busfröna gick och lade sig vid 20:10 fick jag tid därefter till att plugga. 

Så nu har jag läst in på mobilen, läst högt och skrivit stödord så jag tror jag kan det allra mesta inför provet imorgon. Hehe, tur att man är ett sådant satans plugg-geni att man inte behöver sätta igång tidigare än kvällen innan.

Nu är jag så jävulusiskt trött att jag skulle kunna gå och begrava mig levande för att få sova. Okej, nej, det skulle jag inte. Men godnatt!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar