Arkiv

Sök

torsdag 22 december 2011

JAAAO

Börjar lovet så bra med att gå och lägga mig vid 23:30 och vakna upp första dagen vid 12:05. Att jag dessutom drömde en så himla gosig dröm och vaknade upp till känslan av att det är lugnt, för det är lov, gjorde ju verkligen inte saken sämre. Till frukost åt jag rostade mackor och apelsinjuice ur vinglas och så har jag suttit i pyjamas och läst bloggar och bara chillat. Resten av familjen är i stan och handlar julklappar, men det är jag klar med så jag kan ta det lugnt. Funderar på att chocka mig själv och springa en stund på löpbandet, eller så ska jag kolla ikapp avsnitten jag missat av julkalendern... Hmm... 

Har bosatt mig i mina raggsockar och tänker fortsätta bo i dem resten av lovet också. Bara så ni vet liksom.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar