Arkiv

Sök

måndag 12 december 2011

Hjälp mig!

Hahahahaha, hej! Har suttit en stund och kollat igenom gamla inlägg från 2009 och skrattat åt min klädstil och mina försök att modeblogga osv osv. Mamma kom hem med ett stort paket på cirkus 70 kilo också, så det har vi roat oss med att försöka få in i huset. Lite otympligt kanske... ehehe. Skar mig på fingret när jag bar :'(

Jag är sugen på godis, men vet inte på vad. Mamma, mormor och mina små bröder for iväg på gympaavslutning, så nu sitter jag här och funderar på vad jag ska ta mig till. Julkalendern? Slå in julklappar? Städa? Titta på teve? Sjunga ashögt och spela piano? Plugga? 

Känns rätt oinspirerande alltihop faktiskt. Förutom julkalendern, så jag dra igång dagens avsnitt av den och myser, hej så länge!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar