Arkiv

Sök

måndag 19 december 2011

gråt(t)

Bläddrar igenom 2011 och misstänker att bilden ovan måste vara den mest inspirerande jag tagit på hela året. Hehe. Nej, skämt åsido, men alldeles nyss hamnade jag i ett "saknaBerlin"-tillstånd och kom fram till att min mobil behöver laddas men jag har ingen aning om vart laddaren är... Och kvällen har jag ägnat i min klänning, som sagt, och läst fina texter på niotillfem och läst om ätstörningar och ätit smält ost och skinka och tittat på Ernst. Och jag har nog inte varit med om en tröttare skoldag på hela terminen än denna, och imorgon får jag inte glömma tomteluvor och svarta kläder. Och i bussen förut hade jag musik i öronen och höll på att börja gråta och hade ingen aning om varför. Och när jag kom hem klädde jag fötterna i raggsockor och sen har jag tyckt synd om de som fryser.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar