Arkiv

Sök

tisdag 20 december 2011

Glittrigt

Hej! Vadan denna sena ankomst till bloggen då? Jo, det ska jag be att få tala om. Jag har nämligen spenderat stor del av min kväll i skolan. Men jag tycker vi börjar från början. Klockan 06:45 ringde mitt alarm och som vanligt snoozade jag några gånger och kom upp vid 07:10 ungefär. Packade lite smått & gott, åt lite frukost och kilade iväg till bussen. Sedan gick jag till badhuset och mötte Annika, och tillsammans simmade vi 40 längder på 30 minuter. Starkt gjort av oss! 

Vid 11 kom vi insläntrandes i skolan och nästan direkt gick vi till matsalen och åt kycklingburgare till lunch. Gott! Efter det fick jag tillbaka nycklarna jag glömde i skolan igår, jag och Ebba räknade matte, vi pratade om och saknade även Berlin, planerade lite inför nästa år (bästabästaplaner), sedan satt delar av klassen och pratade framtida yrken + projektarbeten. På SOMS fick vi frukt, pepparkakor och julmust och det var nog det som gjorde att jag klarade resten av dagen. 

För när SOMS var avslutat vid 16:00 var det nämligen bara att byta om litegrann och förbereda inför morgondagens julavslutning. Var i skolan fram till 18:45 och larmet går på vid 19, hehe, ops. Kom hem vid 20:00 och under kvällen har jag spelat gitarr med lillebror och varit trött till förbannelse. Nu ska jag sova, och jag hoppas ni förstår att detta inlägg tog mig flera timmar att skriva (visserligen för att jag glömde bort det) men ändå. Vilken tid jag lägger ner på bloggen! 

Godnatt, imorgon ska jag befinna mig i skolan vid 09:15!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar