Arkiv

Sök

onsdag 28 december 2011

Fick ett litet "jag vill ha snö"-anfall bara, annars är det lugnt.

Gick in på H&M´s hemsida och vad hittar jag där om inte en massa vårkläder, ballerinaskor och annat som inte alls hör hemma i december. Gick sedan in på en blogg jag läser då och då och vad hittar jag där om inte meningen "Längtar verkligen efter vår nu!!" Vadå längtar efter vår???? Vadå vår?? Det har ju inte blivit vinter ännu (inte här i varje fall), det regnar, är grått och 5 plusgrader, men är det något man längtar efter är det väl för hel vete inte vår?!?!?! JAG VILL HA SNÖ!! 

Jag vill åka pulka, skridskor, skidor. Jag vill bygga snögubbar, snölyktor, ha snöbollskrig. Jag vill göra snökojor och snöänglar. Sedan vill jag gå in och dricka varm oboy och titta ut på den fina vintervärlden.

JAG. VILL. INTE. HA. VÅR. 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar