Arkiv

Sök

lördag 17 december 2011

Dum i hövve

Vad har jag annars ägnat mig åt idag, förutom att göra irriterande bildanimationer och måla naglarna? Jo, jag har pratat framtid och filosoferat med pappa, gjort polkagrisknäck, fudge, snickers och kola, tittat på uppdrag granskning och ätit av godiset. Sedan spelade jag monopol med pappa och vann så jävulskt stort, fett nöjd. 

Imorgon tror jag att jag ska slå in lite julklappar och sånt där. Det har känts som söndag hela dagen idag och när jag sedan insåg att det är lördag blev jag seriöst ledsen över att jag inte får gå till skolan imorgon?!?!?!?! Crazy! Hur 17 ska jag klara av ett 3 veckor långt lov om jag inte klarar en helg?

Fast jo, det ska nog gå bra. Om exakt en vecka får jag öppna och ge bort julklappar och sedan har jag massvis med avsnitt av gossip girl att titta på under lovet. + att jag tänkt planera en riktigt bra grej som jag ska ha efter lovet. Nästan så jag längtar till lovet nu istället dåra.... haha. 

FAST MEST LÄNGTAR JAG EFTER SNÖN!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar