Arkiv

Sök

onsdag 7 december 2011

Dagen.

Har vart och klippt mig. Så skönt, alla slitna toppar borta och håret är så lent och mjukt. Har dessutom handlat en perfekt julklapp och planerat resten och nu sitter jag här vid matbordet med hörlurar i öronen men utan något att lyssna på. Är så van vid att ha dem i att jag inte märkte dem förrän nu och när jag lyssnade efter kom jag på att jag inte hade någon musik på. Haha. I skolan började vi idag med ett nytt kapitel i matten, lite studiepass och lite debatt om invandring och pälsindustrin. Har dessutom fått min första julklapp och ja, vart och klippt mig. 

 Såhär ledsen var jag på mitt slitna hår och mina kluvna toppar....
 ... visserligen har jag varit rätt bra på att dölja det med likgiltiga miner och små leenden. Men ändå....
 ... jag är mycket gladare nu med mjukt och fräscht hår...
... den fina julklappen (en enkrona) jag fick av Carl-Henrik förut lyste ju också upp dagen!! Verkligen, tack!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar