Arkiv

Sök

lördag 10 december 2011

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-

Gick upp vid 12:30 idag, kunde sovit längre. Läste ut boken Välkommen till den här världen och gick sedan och duschade. Skrider omkring i långklänning och har ätit rostat bröd och oboy till frukost/brunch/lunch. Lyssnar på radioteatern, om Tomas Tranströmer. När min klass och jag var i Stockholm besökte vi radioteatern och då fick vi spela in ljud som ska vara med i den här uppsättningen. Så jag väntar på det. Länkar kanske senare. 

Ska slå in julklappar och spela piano, baka lussekatter eller något annat gott och kanske läsa på inför historiaprovet på fredag. Ska sminka mig och göra mig redo för Nobelfest också, undra hur lång tid det tar för prinsessan Victoria att göra sig i ordning för det?!

Ha en bra dag, vi hörs!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar