Arkiv

Sök

söndag 4 december 2011

Behind the scenes.

 Välkomna till mitt alldeles egna soffhörn! På bilden ovan ser ni ungefär hur det ser ut.

 Eftersom jag igår talade om läppbalsamet som jag inte orkade plocka fram ur väskan, har jag nu samlat några av mina mest använda på bordet bredvid. Allt måste vara inom armslängd.
 Här ser ni en närmare titt på hela bordet, där jag förvarar böcker, kalender, datorfodral, mobil + laddare och lite annat smått och gott. Även lite fint pyntat med julblomma och ljus. Här brukar det nästan alltid stå typ 3 glas också, men dessa har mamma lyckats städa bort innan fotot togs...
 Här är själva hörnan. Nästan så det börjar bildas en liten grop här där jag sitter dag ut och dag in. Jag sitter lutad mot den bruna och den orangea kudden och har den röda med datorn på i knät.
En liten blomma har jag också här, den brukar oftast synas litegrann på mina webcambilder. Så nu vet ni hur den ser ut i sin helhet. 
 Jag sitter oftast på två olika sätt: antingen som ovan med fötterna i soffan...
... eller som här med fötterna på golvet. Dock alltid med datan i knät och oftast med hörlurar i öronen. 
Det är ju nämligen så att detta är min utsikt allt som oftast och man tröttnar på att höra "nu ska jag skjuta dig" "men åååh, nu dog jag ju" "pang pang pang" efter ett tag. Då lyssnar jag hellre på musik. 

Så där. Hoppas ni tyckte det var trevligt med en liten inblick i mitt liv och stället där jag lever. Man skulle kunna se detta som en guidning i mitt rum just nu, eftersom jag inte har mitt eget så jag får ha alla grejer här. Eller får och får, jag har det i alla fall. Nästa gång kanske vi kan visa min plats vid matbordet eller något, håll tillgodo. Hej!

1 kommentar: