Arkiv

Sök

fredag 25 november 2011

Välkommen hem!

Vänner! Jag är hemma. Har varit det i några timmar och det känns helt ok, har som alltid ångest men ändå ok. Ja, för jag hatar ju att åka hem. Ni som läst den HÄR texten, som jag skrev i våras, förstår precis hur jag känner angående det här. Har varit borta i 3 dagar... Älskar Stockholm! Hemma bra men borta bäst osv..

Har hittat på ett nytt ord också: SATANSFULLT. (Och DÄR lade jag till det i datorns ordlista). Har totalt glömt vad anledningen till att ordet uppkom var, men det var himla passande i alla fall.

Vet ni att natten mellan tisdag och onsdag drömde jag världens värsta och mest satansfulla dröm någonsin. Jag hade ju ställt alarmet på 05:40 för att jag skulle duscha och sedan åka till Hufvudstaden. Och jag gick och lade mig vid typ 00 ungefär. Men sedan var jag vaken minst en gång i timmen hela natten, bara för att jag drömde att om jag sov för många timmar så skulle inte alarmet starta...... USCH! Var så sjukt nervös och försökte övertala mig själv om att det inte alls var på det här viset, men det gick inte och ni kan ju ana att det resulterade i tidig sänggång på onsdagskvällen sedan.... 

Ni får bilder senare, orkar inte ladda in dem på datorn än. Ska dricka vatten. Slurp. 

((TÄNKTE LÄGGA IN EN EGOBILD HÄR, MEN JAG ORKAR INTE TA EN... HAHA... VET ATT NI SAKNAT MIG)) 

PUSS.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar