Arkiv

Sök

måndag 7 november 2011

Ugglan.

Tjenare blöggen! Idag har alltså varit första skoldagen efter lovet och jag har som jag nämnde igår varit jätteglad över att få träffa mina gosiga klassisar och hänga i skolans lokaler igen. De andra såg rätt trötta ut, och egentligen var det ingenting som hade ändrats, förutom att vi varit ifrån varandra en kort vecka, så det var väl ingen jätteomställning att komma tillbaka. Men ändå skönt. Vi fick hamburgare med hemmagjord biff till lunch, det var gott. Och på religionen fick vi skriva på våra texter som handlar om "min syn på livet". Det är typ mer filosofi än religion... Vecka 47 åker vi till Stöckholm med tvåorna i arbetslaget och efter det är det bara 3 veckor kvar till jullovet. Lite lagom så där. Snart är det första advent och julkalender, hehe. När jag kom hem idag var jag inte hungrig, riktigt skum känsla. Men till slut blev jag sugen på choklad, och nu ska jag äta fisk. Vi hörs, hej!

 Har haft uggleörhängen idag.
 Och uppsatt hår.
Och så åt jag visst en saffransskorpa också. Mums!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar