Arkiv

Sök

torsdag 3 november 2011

Tro det eller ej, men jag har faktiskt överlevt dagen. Har räknat klart kapitlet, gjort extrauppgifter, gått igenom tidigare delar som jag inte riktigt förstått och sist men inte minst har jag hängt uppe på Algots rum (för att det var så mycket folk överallt annars) och pratat in sammanfattningen på min mobil. Det är något som verkligen fungerar för min del, för när jag väl har uttalat allt högt för mig själv och förstått, det är först då som det verkligen sätter sig. Jaja, just nu håller jag på och bakar. Det blir saffransskorpor och om jag ska vara ärlig så tror jag att det blir bland det godaste (och enklaste) jag någonsin har svängt ihop i köket. Så himla härligt! Doftar gott i hela huset gör det också, åh vad jag älskar saffran!!! 

När man räknar matte behöver man varken klä sig matchande, duscha eller sminka sig. Därför ser jag ut som på bilden ovan. Goooosii!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar