Arkiv

Sök

torsdag 17 november 2011

torsdagslista

min bästa vän är är så himla himla bra. Vill dock även nämna alla andra närma vänner jag har, för de är minst lika fina och underbara, men bästis är något alldeles speciellt, 16 års vänskap redan, det slår mycket det.
när jag borstar tänderna har jag ofta väldigt bråttom, vilket ibland resulterar lite slarv... är dock inte stolt över det och försöker bättra mig. Ibland har jag perioder då jag borstar jättelänge och väldigt noggrant, de perioderna är bra.
när jag lagar mat gör jag det för att jag måste. Jag är ingen sån som ställer mig vid spisen för att det är roligt, eller ja, det har väl hänt det med kanske..
jag är rädd för att det ska dyka upp ett okänt ansikte utanför fönstret när jag står och tittar ut. Och att förlora människor jag älskar. Jag är dock inte ett dugg rädd för döden.
den värsta känslan är den som infinner sig när jag tappat bort viktiga saker och inte har en aning om vart de är. Eller när man får skäll, fast det brukar jag vara bra på att klara mig undan. Eller kanske prestationsångestkänslan...
den bästa känslan är när man får en komplimang eller är nöjd med något man gjort. Brukar också må väldigt bra då jag umgås med mina vänner, då jag skrattar och då jag klarar något jag trodde innan att jag inte skulle klara.
jag är bäst på väldigt mycket. Faktum är att jag brukar intala mig själv att jag är bäst typ varje dag, så oavsett vad andra tycker tror jag på det själv. Dessutom har jag världsbäst humor, så jag får skratta varje dag.
jag lyssnar på magkänslan, fin musik och mina egna råd till mig själv. Bästa sällskapet när jag är ute och går är jag själv eftersom jag alltid har så satans bra svar på mina egna problem eller dilemman.
jag tycker om när mina önskningar går i uppfyllelse, när någon skrattar åt mina skämt, när folk är snälla och när det är god mat i skolan (vilket det oftast är, yay!)
kärlek(en) är läskigt men härligt.
i somras gjorde jag så sjukt mycket och så otroligt roliga saker. Jag träffade världens bästa människor, fick chans att åka bort i 3 veckor och badade massor.
sist jag grät var det för att det blev lite för mycket. Med en pappa som är sjuk kan det bli lite för mycket ibland när annat inte går som man tänkt, även om han blir frisk.
när jag vill tänka går jag en promenad och pratar med mig själv. Eller så tar jag fram papper och penna, alternativt öppnar ett dokument på datorn och skriver av mig. Kan dock inte tänka med musik, så det håller jag mig borta ifrån.
när jag bakar gör jag det för att jag är sötsugen. Oftast bakar jag kladdkaka eller cornflakeskakor, men ibland slår jag till och gör något nytt. Just nu är jag sugen på fudge, men det känns liiiiite väl tidigt att börja julbaka än så länge.
just nu tänker jag på julen. Och på vad jag ska önska mig i julklapp. Har dock skrivit en jävulskt bra önskelista redan, så just nu finslipar jag bara lite. Lade nyss till en brun plånka från åhléns, vore så himla bra att få i julklapp, då jag inte vill lägga pengar på den själv, utan bara i den.
idag har jag varit ledig. Så jag sov till 10:30, åt frukost, duschade, klädde på mig, åkte in till stan och hade utvecklingssamtal, hälsade på farfar och pluggade lite.
ikväll ska jag ut och springa. Får nog göra det nu, så jag hinner med det innan natten kommer. Sedan ska jag nog kolla på skavlan och göra en liten SOMS-inlämning tror jag.
imorgon kommer jag ägna i skolan, sedan tänkte jag storstäda huset och efter det har jag ingenting planerat. Skönt! Ska nog skriva diktanalys tror jag, so what att det är fredagskväll?!
min mobiltelefon är en vit ajjfån 4. Den är himla fin och bra men jag får lite ångest då jag tänker på hur dyr den är... Jaja, det är den värd!!
när jag vaknar på morgonen tänker jag alltid att "ikväll ska jag lägga mig tidigt, så jag slipper vara så här trött." På kvällen sitter jag uppe lika länge ändå..
om jag var ett djur skulle jag vara människa?? Vi är väl djur? Jaja, annars skulle jag nog vilja vara en fjäril för de är fina och de sprider glädje med sina fina färger.

 

Är så sjukt sugen på uppskuren clementin och ser fram emot Stockholmsresan nästa vecka enbart för att vi ska få pastasallad i bussen.. Mmmmums!

3 kommentarer:

 1. Skulle du vara en fjäril skulle jag hata dig. Dom är så sjukt vidriga. Insekter är vad de är och alla insekter är äckliga.

  SvaraRadera
 2. Hur blev det förresten med de där 10 inläggen om dagen???

  Just wondering........................................................................................

  SvaraRadera
 3. fjärilar är fina. 10 inlägg om dagen gick åt pipsvängen, men at least blev det långa inlägg ;)

  SvaraRadera