Arkiv

Sök

måndag 14 november 2011

TIO!!!!

Yay! Vi hann med 10 inlägg idag, inte illa. Imorgon tror jag dock jag ska försöka sprida ut dem lite under dagen, hehe. Eller så skriver jag en mening i varje inlägg, så bildar de ett inlägg tillsammans, det kan ju också vara en idé. Tur att jag har så himla bra fantasi så jag kan spotta ur mig en massa bilder och text så här, allt för er skull så klart. Visste ni förresten att den 29 oktober gick ni och fick någon slags hybris och gjorde ett jättehopp i statistiken?? Det var trevligt, mer sånt! 


Nu ska jag sova, men först tänkte jag lista upp min morgondag, eftersom listor är det bästa jag vet. Det borde ni ha lärt er vid det här laget!! (Och för att jag vet hur man gör punkter genom att trycka lite på tangentbordet)

• Imorgon ska jag se på filmen!!!
• Jag ska ut och springa igen, samma runda, samma lika, bara för att. 
• Kommer dock inte tycka om det här länge till eftersom jag ogillar att duscha. (skämt åsido)
• Jag vet inte vad det är för mat imorgon, och det gör mig seriöst ledsen... Eh... OK.
• Imorgon ska jag åstadkomma något, inte vet jag vad, men något ska jag väl kunna åstadkomma.. 
• Jag ska dessutom tänka ut vad jag ska ge mina nära och kära i julklapp. Svårt!

För att släppa morgondagen och gå tillbaka lite, så var det roligaste i helgen när min lillebror Algot berättade att han på sitt historiaprov hade skrivit "Kända personer på medeltiden var Heliga Birgitta, Olov Svedelid mm." Varav Olov Svedelid är författaren på en bok de läser, hahahahahahaha, han levde verkligen inte på medeltiden, hahahaha. :')

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar