Arkiv

Sök

söndag 6 november 2011

TILLBAKS

Vänner, bloggläsare, bloggen! Jag lever, något som jag förstår att ni varit lite oroliga över att inte veta de senaste dagarna. Jag har hört från säkra källor att ni har börjat sakna mig lite smått och jag ljuger definitivt inte när jag säger att jag har börjat sakna er. Det här höstlovet som sakta men säkert börjar lida mot sitt slut har varit välbehövligt och samtidigt väldigt påfrestande. Det har inte varit en enda dag utan något att göra och det är ju roligt, men det hade vart skönt med lite mer sömn. I alla fall, här kommer en liten lista över saker jag ägnat mitt höstlov åt. Jag har:

varit i Göteborg och hälsat på pappa, umgåtts med finaste Källbytjejerna och gjort pizza hos Sofia, tittat på slott och herresäten runt om på Kinnekulle, ätit tårta på släktkalas för min lille kusin Albin, shoppat loss totalt i Borås, fikat med Linnea, städat mitt rum och flyttat ner i källaren, lagat ett skoställ, stått på torget med Ungdom Mot Rasism, ätit lunch och spelat yatzy med mormor och mammas moster Kerstin, fikat med Lovisa och Karolina, åkt buss, räknat matte, bakat saffransskorpor, ställt klockan på 06:15, varit i Göteborg och köpt höga klackar och gått på gator jag aldrig någonsin gått på förut, tittat på "Marley and me", stått i kiosk och vänt siffror på badmintontävling, tänt ljus på minneslunden, ätit frukter doppade i smält choklad och tittat på skräckfilm med finaste tjejerna och sist men inte minst varit på barndop för mitt lilla kusinbarn Moa. Mysigt!

1 kommentar:

  1. Så nu bor du i källaren alltså...vad får du att äta?? ;)

    SvaraRadera