Arkiv

Sök

lördag 19 november 2011

SVAR på era frågejävlar!

Vem är din drömprins????? (:
- Hm, prinsen i Ariel är ganska bra på att minnas när han verkligen behöver, och det underlättar ju vid namnsdagar och födelsedagar och liknanade... han i Törnrosa har bra tajming, då han lyckas anlända exakt efter 100 år och därmed slipper gå igenom rosenbuskarna.. Askungens prins är ju himla bra, då han inte är så lättlurad, han ser igenom de elaka styvsystrarnas lögner och hittar sin drömtjej... Sveriges prins Carl-Philip är ju väldigt snygg, men han har väl redan umgänge. Jaja, en blandning vore ju ultimat!! Men det viktigaste är ju så klart att han skrattar åt mina skämt. :) Hoppas du är nöjd med svaret, hehe.

Se ut som Karlsson på taket eller som Shrek? 
- Båda är ju väldigt söta, men det hade ju vart väldigt praktiskt att se ut som Shrek om man vill slippa vara trevlig mot folk jämt och ständigt (eftersom folk inte pratar med träsktroll). Karlsson på taket har kan dock flyga och det har också sina fördelar, helt klart! En flygande Shrek kanske...
 
Lovisa sa...
hehe först frågan ;)
1. Ditt fulaste smeknamn?
2. Vem av PF, OF eller JF???
- 1. Det fulaste smeknamnet.. hm, den var svår faktiskt.. Har haft rätt många smeknamn för att heta Agnes, allt från Agnesia och Ange till Angus, Agnus och Aggebagge. Just nu får jag oftast höra Ägnes.  Jag pendlar lite mellan hat och kärlek mellan alla mina smeknamn, då jag både tycker om mina kompisars kreativitet samtidigt som jag föredrar att bli kallad Agnes. 
2. Alltså, rent spontant tänker jag att jag nog hellre skulle välja LF, för då kanske man får komma iväg på resor till Portugal och sånt ;) hehe. Annars PF.

 Har du alzheimers eller en annan psykiskt sjukdom som typ rädlsa för kossor? 
 - Jag har inte alzheimers och kossor är bara läskiga om de kommer för nära. Däremot har jag skräck mot maskar och om inte det är psykiskt så vet jag inte vad, de små djuren kan ju knappast göra mig illa liksom.
 
Hur många läsare har du?
- Jaa du, jag vet inte helt säkert faktiskt. Det beror precis på vart man tittar, men jag brukar räkna med att jag har ca. 35-40 unika läsare i genomsnitt om dagen och runt 100 sidvisningar. Det ökar dock hela tiden vilket jag så klart tycker är asroligt!
Favoritmat? 
- KEBABTALLRIK <3 Sen finns det inte mycket som slår grillad kyckling med potatis och mammas sås + sallad heller. mUmS!
Vem av dina vänner är dummast? glanast? Skattigast? gladast? Elakast? surast? hårigast? hårdast? Rumsrenast?
- Men åååååh vad svårt! Jag har suttit i typ en kvar och försökt komma på vilka vänner jag ska skriva, men jag har verkligen hjärnsläpp. Får nog ta och säga att jag återkommer, helt enkelt. 

Vilken frisyr vill du ha? Den du har är ball, skall du behålla längden? :) 
-Först: tack! Jag har trivts rätt bra i någorlunda kort rak page, men nu börjar jag längta efter längre hår igen. Så jag kommer inte hålla på med en massa löshår och trams, och jag tänker boka klipptid snarast för att toppa det. Men annars får det växa och sen får jag väl se om jag känner för att klippa av det igen eller för att ha långt. :)

Lovisa sa...  
Får man ställa en fråga? 
- Ja, men du har ställt 3 och det vet jag inte riktigt om det är tillåtet.....
 
Varför är du så söt? :) 
- Kanske pga allt godis jag stoppar i mig? Tror benhårt på principen "du är vad du äter" liksom :) Tack förresten! 

Lovisa sa... 
Varför säger vi kissekatt och engelsmännen pussycat? Puss är ju svenskans motsvarighet till engelskans kiss och vi använder kiss i samma ord som de använder puss 
- Det måste ju ha något att göra med att katter kissar mycket och att engelsmännen pussas mycket.. Skulle även vilja citera en god vän "Kissar du på en katt blir det en kissekat, missar du blir det en kissemiss". Personligen brukar jag kalla dem för pissekatter.

Vad tycker du om livet i allmänhet? Gillar du det? Gillar du det inte? Vad är dina tips för att klara en jobbig dag? Kram! 
- I allmänhet gillar jag livet men visst har jag riktigt dåliga och jobbiga dagar då och då. Jag gillar livet för att jag haft turen att må bra och att lyckas bra med skolan, har många vänner och människor runt mig som jag litar på och älskar. Däremot kan jag verkligen hata livet för vad det utsätter oss för. Jag skulle till exempel aldrig i mitt liv önska ens min värsta fiende att behöva uppleva en närstående med cancer. Oavsett om den är botbar eller inte, men framförallt om döden är enda utväg. Usch usch usch! Mina tips för att klara en jobbig dag är att ta det lugnt, inte utsätta sig själv för onödig stress eller press och att tröstäta. Ta också stöd av vänner och familj så gott det går, för bara att få en kram kan få hela dagen att vända till det bättre!
 
 vem är din favoritlärare ?
- Genom tiderna? I så fall tar mina mentorer på högstadiet (Kajsa och Jessica) priset tillsammans med Christina som jag hade i tyska förra året. Just nu tror jag att min samhällskunskapslärare Björn (Björta) ligger högst, grundat på att han bjöd på popcorn förra veckan, hehe. 
 
Om du fick välja mellan att bara äta snorkråkor hela ditt liv eller att vara gift med en 77 åring och ha sexuellt umgänge(som i fråga olle). Vad hade du valt? 
- På något sätt får jag väl försöka tänka realistiskt här och vi kan väl hoppas att jag har längre tid kvar att leva än 77-åringen. Därför hade jag hellre varit gift med honom (och ärvt honom när han dör, mohahah) och sedan kunde jag leva normalt, istället för att vara låst vid snorkråkor resten av livet. Hehe.. Fast man kanske borde smaka på snorkråkor först för att kunna ta ställning??!??!!
 
Kan du stå på händer ?
- Nej, men jag kan stå på huvudet och det är jag fett stolt över :3
 
Vad ska du bli när du blir stor? 
-Just nu pendlar det mellan psykolog och professor i svenska. Psykolog har jag kanske dock mest som mål för att man måste ha höga betyg för att kunna ta sig in där och jag vill kunna ha den möjligheten när jag söker. Fast jag har alltid velat bli lärare innerst inne, så jag tror jag kommer sluta upp som svenskalärare. Vill dock inte bli en sån som arbetar på typ lågstadiet och ägnar min fritid åt att klaga på min dåliga lön.. Nej, då utbildar jag mig hellre ännu högre och tar masterexamen i svenska så jag kan jobba på något universitet någonstans och hålla föreläsningar istället, hehe.
 
Kommer du någonsin sluta blogga? 
- Det kommer jag säkert. Redan nu finns det perioder då jag undrar varför jag egentligen har kvar bloggen, då den mest tar upp tid och blir en stress om jag redan innan har mycket att göra. Samtidigt skulle jag aldrig kunna tänka mig att ta bort den (just nu), jag skulle sakna att skriva av mig, att ta egobilder att visa på bloggen och framförallt att få fina komplimanger av någon vän eller okänd som läser. Nu när ni blir allt fler så är det så klart ännu roligare att hålla bloggen vid liv!

Kan inte du göra ett videoblogginlägg? 
- Haha, jodå det kan jag! Ska bara hitta på något roligt att göra i den, eller nåt.. hehhehehe.
 
Videoblogginlägg, skulle du kunna göra det? 
- Samma svar som på förra frågan. 
 
Vilken är din favorit blogg, länka! 
- En lång tid var det Egoina men i somras hittade jag en ny favorit och numera är det helt klart HANAPEE!!!
 
Kan du inte köra veckans snygging varje söndag? 
- Skulle absolut kunna ha något sådan utnämning, men risken är ju att jag bara tar mig själv hela tiden, mohahah! ;)

SÅ DÄR MINA VÄNNER, DET VAR FRÅGORNA FÖR DEN HÄR STUNDEN (HAHA) OCH JAG HOPPAS NI ÄR NÅGORLUNDA NÖJDA MED SVAREN. NU SKA JAG FORTSÄTTA MYSA MED MIN LILLEBROR OCH LITE SÅNT INNAN VI SKA IVÄG OCH BOWLA MED NÅGRA VÄNNER.  love.

1 kommentar: