Arkiv

Sök

tisdag 15 november 2011

@stolen vid matbordet

Tjenamors! Sitter och läser lite bloggar och väntar på att min panpizza ska bli klar i ugnen (det är mycket godare med panpizza bakad i ugn, än i micro, bara så ni vet) och chillar efter skolan. Slutade egentligen vid 13:15 nån gång, men jag stannade kvar frivilligt till 16 för att lyssna på Jacob i min klass som höll föredrag om antirasistisk vision och värdegrund. Mycket intressant! 

Var så sjukt seg med att skriva detta inlägg att panpizzan hann bli klar. Hehe. (egentligen är klockan 19:36 nu när jag skriver klart detta, men det behöver vi inte låtsas om, hehe)

1 kommentar:

  1. LOVISAMASTEROFTHEWORLDJOHANSSON15 november 2011 19:54

    haha först läste jag asiatisk vision och värdegrund..hehe...kan bero på att jag lyssnar på jedward och är allmänt avtrubbad just nu ;)

    SvaraRadera