Arkiv

Sök

söndag 6 november 2011

The show must go on

Protestant = kvinna med reservdelar. 

HAHAHAHAHAHA.

Har tittat på en fett skum film vid namn Winter's bone. Nu tittar jag på EMA, det är trevligt. Fast jag ska gå och sova istället. Är så jävulskt lycklig över att skolan börjar imorgon, börjar fundera över vad som är fel på mig? Alla andra har ångest, jag är seriöst aspepp. Börjar inse att det låter som att jag är sjukt övertrött när jag skriver det här inlägget. Men hey, ni har fel. Jag är bara normalt trött, så jag ska gå och lägga mig. I veckan som kommer (v.45 - tack veckoappen för att du håller koll) ska jag gå och lägga mig 21:00 varenda kväll. Det blir en utmaning eftersom jag både har matteprov och religionsinlämning och jag har en förmåga att skjuta upp pluggandet till sent på kvällarna. Det ska jag icke göra nu. GONATT!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar