Arkiv

Sök

tisdag 8 november 2011

Så som i himmelen.

Tjenamors i en galosch! Här sitter jag och gör allt för att undvika att räkna matte. Det är himla trevligt måste jag säga. Blev himla sugen på att äta banan också. Nyss var jag och mamma ute och gick en promenad med stavar och så tittade vi upp mot himlen och såg att månen var himla nära att bli full. Kanske imorgon sa vi och gick vidare i himla rask takt. Nu är det då alltså meningen att jag ska börja räkna den där himla tråkiga matten, men om man bara anstränger sig lite för att förstå brukar det faktiskt gå himla bra. (Okej, det var kanske att överdriva). Resten av kvällen ska jag räkna matte, äta frukt och sedan tänkte jag avsluta med ett himla bra avsnitt av Gossip Girl. Himla mysigt!

Nu känner jag att ni nog börjar himla lite med ögonen åt det här inlägget, men om ni tar en titt ut ur fönstret och ser hur himla mörk himlen är, så förstår ni att klockan är mycket och jag är trött. Och när jag är trött, då blir jag himla flummig. Himla tråkig humor jag har. Hejdå!Jag i himlen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar