Arkiv

Sök

onsdag 30 november 2011

Ni är så himla fina.

Vänner. Bloggen. Läsare. 

Imorgon är det den 1 december 2011. Vilket betyder att jag (och alla andra som har chokladkalender) får börja varje dag de närmsta 24 dagarna med en chokladbit. Inte illa, inte illa alls. Jag tänker inte ha någon julkalender i bloggen i år. Eller ja, vi ska väl inte utesluta något än, men vad jag vet just nu kommer jag inte ha det.

Har dansat balett idag. Och bestämt mig för på riktigt att jag ska fortsätta en termin till. Och övat koreografi inför julshowen på lördag. Kommer nog faktiskt ha träningsvärk imorgon, känns som det. Imorgon ska jag börja dagen med lite tyska, sedan ska jag få helkroppsmassage. Ser fram emot det massvis. Sedan lite svenska, lite teoriarbete på idrotten och lite historia. På eftermiddagen ska jag ut och dela ut salami.

På fredag tror jag att jag ska packa ner träningskläder och ta en sväng förbi friskis löpband. Men det återstår väl att se kanske. Fast det är gratisvecka där för eleverna i min skola... Gratis är gott och träning behövs. Fast träningsvärk till balettshowen???!?!?!?!!! Får nog tänka över detta en extra gång.

Jaja, nu vet ni vad som står på i mitt liv. Sov så gott och dröm om morgondagens chokladbit. 

Puss.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar