Arkiv

Sök

tisdag 1 november 2011

MY DAY.

ÅÅÅÅÅÅH. Det kliar i fingrarna men inget bra kommer ut. Försöker ändå. Idag ställde jag som vanligt klockan på 8, och satte mig käpprätt upp i sängen. Svalde ner en penicillintablett med vatten och ställde om klockan på 9. En timme senare ringde alltså klockan igen och den här gången gick jag upp och åt frukost. Sedan ställde jag mig i duschen, klädde mig, sminkade mig och vid tjugo över 10 sprang jag iväg mot bussen. Invigde mina nya gummistövlar och min nya jacka idag. Mötte upp Linnea på torget, vi gick omkring på stan en stund, hon shoppade, jag gick bredvid som sällskapsdam. Sedan satte vi oss på ett av Lidköpings alla små kaféer och där satt vi en bra stund och bara pratade och drack varm oboy/chailatte och åt chokladboll. Kom hem vid 14 och sedan dess har jag städat mitt rum, bäddat om, ätit chips och ostbollar (tillsammans<3) och druckit cider. Råkade plocka lite ordning i resten av huset också, samt byta lampa i trappan och titta på GG. Som om det inte vore nog har jag även bockat av "laga skostället" på mammas att göra-lista. Så himla snäll. Nu börjar jag dock fundera på vart 17 mina familjemedlemmar tagit vägen och så inser jag att jag inte ätit någon vettig lunch. WTF, är klockan bara halv 8?!?!?!??!?! Det är så mörkt att det känns som om det vore mitt i natten. Nu ska jag försöka styra upp min morgondag, har lite väl mycket att göra på lite väl lite tid. Sånt är livet.Som ni saknat gamla hederliga photo booth-bilder på mig!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar