Arkiv

Sök

måndag 28 november 2011

Mitt i ett äventyr

Jesus vad varmt det är att ha datorn i knät. Jag har inte ens skrivit en mening på min soms-uppgift. Istället har jag lyssnat på Carola. Fett mycket bättre tidsfördriv. Hela familjen har suttit och spelat wordfeud mot varandra också.. Är så himla trött. Ska nog tina en lussebulle. Hela livet kretsar kring fika och skolan. Har börjat spänna fast hörlurarna vid hakan och över näsan. Får huvudvärk av det, så ska sluta. Sofia vill höra dagens åsikt. I såndäringa videoblogg. Det kommer nog någon dag. Tills vidare får ni försöka leta upp mig i skolan om ni vill höra min vackra röst. Jag kan sjunga en Carola-låt för er. Tror jag ska göra det i en videoblogg istället förresten. Sjunga. Mohahahaha. Varför frös jag in lussebullarna???? Why does it raaaain?!!? Har nog brännskador på låren. Aj. Strumpbyxor under jeansen är förjävla varmt. Har ingen ordning på livet, för jag får inte bo i mitt rum. Funderar på att göra styckesindelning i inlägget, men kom på att jag inte orkar. Så sjukt trött. SOMS i mitt hjärta. 

Och så du!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar