Arkiv

Sök

måndag 21 november 2011

Har knäppt upp byxorna, slängt upp håret i knut och gjort mig väldans bekväm här. Allt har gått i takt med att jag lyssnat på Schubert och faktiskt analyserat hela två delar av min dikt. Bara tre kvar, yay! Vill göra nåt roligt och nu slog klockan över till 20:00. Ska försöka analysera en del till innan middag så ska ni få något litet roligt här på bloggen senare, men vi får väl se vad jag kan uträtta, hehe.

Måste skriva packningslista till Stockholm, känns som att det är nästa vecka vi ska åka, men det är i övermorgon. Sjukt, men kul! Jaja, 

"III

De fem stråkarna spelar. Jag går hem genom ljumma
skogar med marken fjädrande under mig
kryper ihop som en ofödd, sommar, rullar viktlös in i
framtiden, känner plötsligt att växterna har tankar."

den här lilla snutten kan väl inte vara så himla svår att analysera??? YOU CAN DO IT AGNES!1 kommentar: