Arkiv

Sök

måndag 7 november 2011

gläns över sjö och strand

Sådärja, nu ska jag tydligen sova. Eller ja, jag skulle tydligen gå och lägga mig 21:00 enligt min planering, men så kom jag på att jag har rätt lång skön sovmorgon imorgon, så riktigt så tidigt behöver jag inte sova just ikväll. Imorgon hade jag tänkt inviga mina nya träningstights, ska ge mig ut på en liten runda på förmiddagen. 

Har faktiskt varit rätt duktig ikväll, klockan är inte ens halv 10 och jag har gjort tankekarta kring religionen och tittat på gossip girl + att jag har spelat wordfeud, så himla produktiv, haha. Dags att sova, hade vart roligt att ha något att läsa dock, får nog ta en titt i biblioteket tror jag. 

GODNATT!
Sån här friss har jag haft idag, om ni förstår hur det hänger ihop?!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar