Arkiv

Sök

fredag 18 november 2011

Friday I'm in love.

Så där, nu har jag skrivit klart min SOMS-uppgift och fått äran att lyssna på skönsång framförd av 3 killar i min klass. Så himla fint, lyste upp fredagskvällen ordentligt! Funderar på att även försöka komma igång med min diktanalys, då jag känner att det kan bli lite ont om tid annars. (den ska in på tisdag och jag är rätt fullbokad fram till dess) Känns också hur trevligt som helst att jag sitter här och bloggar om skolarbeten en fredagkväll. Hehe. Dock var jag så jävulskt vild förra fredagen att jag nog mår bättre av en hemmakväll med uppsatsskrivande än av rännande ute på stan. 


1 kommentar:

  1. Dock var jag så jävulskt vild förra fredagen att jag nog mår bättre av en hemmakväll med uppsatsskrivande än av rännande ute på stan.

    Insiktsfullt Agnes°
    LINNEA

    SvaraRadera