Arkiv

Sök

måndag 14 november 2011

ettettettettettettettettttttt

Hej! Här sitter jag i skolan och vi sitter och gissar på vilket datum vår lärare kommer lämna tillbaka våra rättade religionsarbeten. 15 december tror jag på. Alltså fattar ni att det snart är jul? Halva november har ju förfan snart gått, och den sista tiden innan jul är ju inte direkt känd för att gå långsamt. Vad 17 köper man i julklapp till småbröder i 11- och 13-årsåldern????? Och så har jag så jävulskt mycket att göra i skolan, vad är det om?! Äsch, dags att börja skjuta upp saker och sluta bry sig så man kan få lite mysig prestationsångest och depressionsanfall när julen närmar sig. Åh, skolan i mitt hjärta! 

Hade ingen som helst lust att sätta igång webcamen och ta foton på mig själv här i studielandskapet, så här får ni några fler bilder från Göteborg istället. 
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar