Arkiv

Sök

måndag 14 november 2011

9

Jaha, mitt nionde inlägg för dagen, ska hålla mitt löfte om 10, men riktigt där är vi inte ännu. Har dock 1,5 timme på mig innan dagen är slut, så hehe. Imorgon har jag sovmorgon, precis som varje tisdag. Har inte hunnit titta på filmen, men jag orkar inte göra det nu heller, även om jag kanske skulle hinna. Det är filmen Sometimes in April jag ska se, med anledning av ett samtal vi ska ha om folkmordet i Rwanda på onsdag. (Alltså, vi ska samtala på onsdag, de ska inte mörda på onsdag...) 

Btw, jag har gått och fått en dålig ovana att efter jag duschat så borstar jag inte håret. Så nu ligger det i en salig truls och benan är allt annat än rak. Detta kommer ju dock inte bli bättre eftersom håret torkat, hehe, åh jag älskar mig själv. 

Fick låna en bok av Linnea idag också, den tror jag att jag ska avsluta kvällen med.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar