Arkiv

Sök

måndag 14 november 2011

3333333333

Vet ni vad det bästa är? Leksaker från BR. Nej, jag skåjja, det är att äta mellanmål så klart. Alldeles precis nyss åt jag upp det sista i botten av min oboy och det är nog bland det godaste som finns. Dock har det väldigt äcklig eftersmak?! Jaja, vad har jag gjort idag då? 

Jag gick upp och vägrade duscha vid 06:30, sedan klädde jag mig mysigt i strumpbyxor, byxdress och cardigan. Håret fick bara hänga, smycken orkade jag inte med och det enda i sminkväg jag hann kleta på var lite mascara. (Herregud, ni ska ju vara glada att jag borstar tänderna liksom.) I skolan tittade vi på filmen "När mörkret faller" på SOMS, började planera muntlig redovisning om en författare på engelskan och på religionen fick vi en ny uppgift. (kill me)(vi ska skriva uppsats om världsreligionerna)(som att jag inte hade nog att göra redan liksom)(dock är det här till efter jul, puuuh). När jag var på väg till bussen hem kom jag på att jag inte skulle hinna, så jag var med på en tyskalektion jag egentligen inte ska ha och sedan åkte jag hem. Till lunch serverades chili mai thai-kycklinggryta med ris och trots att kycklingen var lite slemmig så var detta som vanligt en av dagens höjdpunkter. 

agnes_oboy

Det här är min kom-ihåg-lapp med allt jag ska göra hittills innan jul. Najs!!!!!!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar