Arkiv

Sök

lördag 29 oktober 2011

Who do you think you are, running round leaving scars?

Ni vet det där röda märket jag visade i förrgår, det som jag har på min vrist. Jag var hos skolsyster och visade upp det igår och hon skickade vidare mig till vårdcentralen med orden att det kanske rörde sig om borrelia och fästingbett. Så efter skolan igår åkte jag och mamma in till vårdcentralen och ut kom jag med penicillinkur. Trevlig start på lovet... Lite trevligare var väl i alla fall att vi köpte med oss kinamat hem till middag, det var gott. Och sedan ägnade jag resten av kvällen åt att titta klart på säsong 2 av gossip girl. Hade tänkt blogga, men det orkade jag inte med, så ni får redovisningen av min fredagskväll idag istället. Hoppas ni hade en fin kväll och en skön start på lovet, puss!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar