Arkiv

Sök

måndag 3 oktober 2011

Under the same sky, dreaming the same dreams.

Jag vill ha snö. Jag vill ha höstrusk Jag vill ha min vita iPhone. Jag vill avklara alla läxor och inlämningar snabbt och lätt. Jag vill sova. Jag vill färga håret. Jag vill ha choklad. Jag vill baka cornflakes-kakor. Jag vill bli kittlad under fötterna. Jag vill blogga. Jag vill dricka goda drinkar och dansa loss med bra människor. Jag vill veta mycket om mycket. Jag vill inte att det ska vara reklam. Jag vill läsa en bra bok. Jag vill byta om till pyjamas. Jag vill resa utomlands. Jag vill sola och bada. Jag vill att mina favoritbloggar ska uppdateras. Jag vill äta russin. Jag vill ha ett jobb. Jag vill ha en systemkamera. Jag vill ha helg. Jag vill vara inspirerad, glad och positiv. 

Men det enda jag egentligen vill just nu är att min pappa ska bli frisk.


2 kommentarer: