Arkiv

Sök

torsdag 13 oktober 2011

Tur att man alltid är i så god tid osv.

Okej, nu har jag besvarat 3 av 6 frågor i uppsatsen. Bara lite kvar, hehe. Imorgon är jag leeeeeeedig. Nu ska jag ut och övningsköra. Jag dricker oboy. Jag ska på släktkalas hos Amanda imorgon och äta tårta! :D :D :D Men först ska jag skriiiiiiiva. Svårt att få ner det på 3 sidor bara, hade kunnat skriva en aslång uppsats om RAF.. Får bli en annan gång då, hehe. Den här dagen har överraskat mig positivt annars, det var inte så svårt att komma upp ur sängen i morse, de 2,5 timmarnas tyska gick snabbt och var faktiskt rätt roliga och det är skönt att jag kommit framåt på min uppsats. Baletten igår var också fantastiskt rolig, härlig känsla! Nu ska jag ut och köra. HEJDÅ. 


Eftersom det är international suit-up day och jag inte har någon kavaj så fick det i alla fall bli skjorta dagen till ära!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar